Vind ny spændende krimi: “Den nittende ø”

Fire præster i fuldt ornat bliver fundet døde i en lille bygd på Færøerne. Umiddelbart ligner det et rituelt kollektivt selvmord. Ny spændende kriminalroman af Thomas Bagger.

Sammen med kriminaltekniker Sidsel Jensen bliver Lucas Stage som specialagent i Task Force 14 sendt til Færøerne for at hjælpe det lokale politi. De fire præster er fundet døde i en pøl af deres eget blod og med hver sin kniv knuget mellem hænderne. Det ligner umiddelbart et rituelt kollektivt selvmord, men noget tyder på, at en femte person har opholdt sig i kirken.

Både Lucas og Sidsel er på godt og ondt fremmedelementer i det lille lokalsamfund, og mens tiden arbejder mod de to danske efterforskere, vikles de langsomt ind i et mørkt og brutalt net af fortielser og religiøse fanatikere, der kun går på knæ for Gud.

”Den nittende ø” er andet bind i Thomas Baggers serie om den excentriske efterforsker Lucas Stage.

Om forfatteren

Thomas Bagger (født 1981) debuterede med krimien ”Den permanente”. Siden har han udgivet ”Superstar”, ”Grav”, ”Manden i tre dele” og nu ”Den nittende ø”.

Thomas Baggers krimier afsluttes sjældent under lykkelige omstændigheder. Tværtimod arbejder han sig hellere henimod en sandfærdig og nødvendig slutning, der ikke skal vinde hjerter, men udfordre læserens egen moral.

Vind bogen

Bogen, der er udkommet på Politikens Forlag 1. april 2022, koster 250 kroner.

Politikens Forlag og SeniorNews udlodder sammen 3 eksemplarer af bogen.  Vinderne bliver udtrukket 4. maj 2022.

God fornøjelse.

Vinderne er Kirsten Høegh, Fur, Birgit Bardrum, Glostrup og Søren Kristian Kristensen, Aulum.

Først publiceret: 27. april 2022
Artiklen er sidst opdateret 4. maj 2022 kl. 9:40