Vind bogen “Mine 30 år som livvagt”

I bogen "Mine 30 år som livvagt" giver Torben Vigh et indblik i arbejdet med personbeskyttelse fra 1980'erne og frem til i dag, hvor der er sket store forandringer i både det danske samfund og verden udenfor.

Gennem 30 år – længere end nogen anden dansk livvagt – har Torben Vigh passet på danske og udenlandske politikere, Muhammed-kritikere og ikke mindst hele tre generationer af det danske kongehus – fra dronning Margrethe over kronprinsparret til deres børn.

Torben Vigh har rejst verden rundt med sine VIP’er på både private ferier, officielle besøg og store statsbesøg.

Han fortæller om, hvordan man som livvagt altid skal være forberedt på det værst tænkelige, uanset om man kører tværs over USA med kronprinsen, går ved siden af dronningen på en karettur i København eller er på statsbesøg i Japan. Og han fortæller om, hvordan det føles, når man har fri lige præcis den dag, terroren rammer Danmark.

Om forfatteren

Torben Vigh har i sit arbejde som livvagt gennem 30 år passet på bl.a. politikere og flere generationer af det danske kongehus.

Vind bogen

Bogen, der udkommer på forlaget Lindhardt og Ringhof 10. marts 2022, koster 300 kroner.

Lindhardt og Ringhof og SeniorNews udlodder sammen 3 eksemplarer af bogen. Du kan deltage i konkurrencen ved at udfylde kuponen herunder.
Vinderne bliver udtrukket tirsdag 15. marts 2022.

God fornøjelse

Vinderne er Leif Melin, Regstrup, Inge Thode, Middelfart og Britta Oddermose, Gandrup.

Først publiceret: 8. marts 2022
Artiklen er sidst opdateret 15. marts 2022 kl. 6:56