Bodil Jørgensen: Jeg orker ikke sexlegetøj

Seksualitet, nydelse og kærlighed kan udtrykkes på mange forskellige måder og har ændret sig med alderen, siger Bodil Jørgensen i interview med Alt for damerne.

Sexlegetøj er poulært hos mange seniorer, men ikke hos Bodil Jørgensen.

Seksualitet er meget mere nuanceret end penetration, lyder det fra Bodil Jørgensen.

Kys, kram og at holde i hånd kan være en lige så intim måde at udtrykke kærlighed og dyrke nydelse på end sex, siger den 60-årige skuespillerinde i et nyt interview med Alt for damerne.

– Jeg gider ikke kæmpe rundt med det. Faktisk. Hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg gider ikke tage kunstige hormoner, og jeg orker heller ikke en masse legetøj i soveværelset for at holde det i gang, siger hun til magasinet.

Interviewet kommer i kølvandet på teaterforestillingen “Maddiker”, som Bodil Jørgensen medvirker i på Folketeatret i København.

Stykket tager livtag med den modne kvinde, og at det ikke altid er let at blive ældre – men at alternativet er langt værre.

– Det er synd for seksualiteten at afskære den så meget, at den kun handler om det ene: at gå i seng sammen. Seksualiteten er jo i alt muligt, siger Bodil Jørgensen videre i interviewet med Alt for damerne og tilføjer, at det handler om at dyrke den kærlighed, der binder det hele sammen.

Privat er den prisvindende skuespillerinde gift med filmfotografen Morten Søborg. Sammen har parret sønnen Østen og datteren Rigmor, og så har Bodil Jørgensen endnu en søn fra et tidligere ægteskab.

Først publiceret: 25. februar 2022
Artiklen er sidst opdateret 28. februar 2022 kl. 12:42

Se, hvad vi ellers skriver om: