Til salg: Se Mette Blomsterbergs hus

Mette Blomsterberg og hendes eks-mand fik bygget det store hus i Ålsgårde for 20 år siden. Nu er det til salg for 7.250.000 kroner.

Mette Blomsterberg har brugt sit eget køkken i mange af sine tv-udsendelser. Foto: Klaus Bo Christensen, Ritzau Scanpix

For mere end to årtier siden købte hele Danmarks kagedronning Mette Blomsterberg sammen med sin daværende mand, Henrik Blomsterberg, en grund i den lille nordsjællandske by Ålsgårde.

Fire år efter i 2002, stod der et færdigbygget hus, som konditoren selv har tegnet, men nu – 20 år senere – kan huset blive dit. Det er nemlig netop kommet til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk. 

Det betyder også, at du kan overtage kogegerningerne i det lyse tv-køkken kendt fra Blomsterbergs program på DR, “Det søde liv”,  hvis det er dig, der køber det 178 kvadratmeter store hjem.

Udover snedkerkøkkenet er der rigelig plads i den rummelige villa, som ifølge salgsmaterialet fra den lokale mægler Nybolig Helsingør & Espergærde ”er designet til at kunne rumme familieliv og levemenneskers hverdag”.

Hjemmet har hele seks værelser fordelt på to etager og en 70 kvadratmeter stor træterrasse.

Over gennemsnittet

Da Blomsterberg købte byggegrunden tilbage i 1998 smed de lidt over en halv million kroner for den. Nu – hvor der altså er kommet et hus på grunden – kan du købe hjem og grund for 7.250.000 kroner.

Der skal således betales lidt over 40.700 kroner for hver af de 178 kvadratmeter, hvilket er et godt stykke over prisgennemsnittet i Helsingør Kommune.

Ifølge Boliga.dk er villaerne og rækkehusene i den nordsjællandske kystkommune nemlig i øjeblikket udbudt til salg for 34.200 kroner pr. kvadratmeter.

Mette Blomsterberg er uddannet konditor og har i mange år været danskernes foretrukne kagekone på tv – både alene og sammen med Price-brødrene. Derudover er den tidligere Bagedyst-dommer også forfatter til en lang række kogebøger.

Mette Blomsterberg blev sidste år skilt fra sin mand, Henrik, efter 29 års ægteskab.

Se billeder fra Mette Blomsterbergs hus HER

Få flere gratis nyheder om kendte og kongelige

Hver dag. Helt gratis. Nyhedsbrevet SeniorNews er Danmark eneste nyhedskanal til seniorer.

SeniorNews kommer alle hverdage og er målrettet til aktive seniorer.

Sprængfyldt med gode historier om kendte og kongelige og alle de andre emner, som interesserer netop dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet SeniorNews HER og deltag samtidig i konkurrencen om at vinde en bornholmsk dram.

Først publiceret: 15. februar 2022
Artiklen er sidst opdateret 16. februar 2022 kl. 14:48

Se, hvad vi ellers skriver om: