Lars Hjortshøjs eks-kone kæreste med Marie

Tina Bilsbo blev i november sidste år skilt fra Lars Hjortshøj efter 26 års ægteskab. Nu har hun fået en ny kæreste, den buddhistiske lærer, Marie Kronquist, fortæller hun på de sociale medier.

Tina Bilsbo, der er tv-vært, værtscoach og forfatter, blev i november sidste år skilt fra komikeren Lars Hjortshøj efter 26 års ægteskab. Men nu har hun fået en ny kæreste. Det fremgår af et opslag, som den 49-årige tv-vært har lagt op på Instagram.

Tina Bilsbo har lagt et billede op af sig selv med sin nye kæreste, sin buddhistiske lærer, Marie Kronquist, på sin Instagram-profil. Foto: Tina Bilsbo.

– Nogle gange tager livet en uventet drejning – det kan venskaber også gøre, skriver hun til det vedstående billede, der viser det forelskede par.

Ifølge Ekstra Bladet har Tina Bilsbo fundet kærligheden i den buddhistiske lærer Marie Kronquist, og overfor mediet bekræfter tv-værten forholdet.

Marie Kronquist, der har en fortid som professionel basketballspiller og politibetjent i Københavns Politi, har flere gange arbejdet sammen med Tina Bilsbo omkring foredrag om buddhisme.

Det var i november, at Tina Bilsbo og Lars Hjortshøj fortalte, at de ikke længere så en fælles fremtid. De skiltes dog i al kærlighed og respekt og prøvede at støtte hinanden i en svær tid, lød det.

Lars Hjortshøj og Tina Bilsbo var som par i den brede offentlighed blandt andet kendt fra tv-serien Klovn, hvor de medvirker i karikerede udgaver af dem selv. Parret har to store børn, Oscar og Emma.

Først publiceret: 15. februar 2022
Artiklen er sidst opdateret 16. februar 2022 kl. 14:48

Se, hvad vi ellers skriver om: