Vind bogen: 21 vegetariske dage til vægttab

Måske er du allerede vegetar, eller måske drømmer du om at spise mere plantebaseret og let, samtidig med at du gerne vil tabe dig nogle kilo.

21 vegetariske dage til vægttab

Bogen ”21 vegetariske dage til vægttab” henvender sig til vegetarer, men er du ikke vegetar, kan du bruge bogen til at få flere plantebaserede dage ind i din hverdag.

Bogen har en plantebaseret kostsammensætning, der hurtigt giver dig en dejlig lethed, en sund tarm, en smuk hud og et knivskarpt immunforsvar. Der er ikke færdigprodukter og e-numre i bogen, men kun rigtig mad, der virker anti-inflammatorisk, og som udover at få dig til at gå ned i vægt også kan sænke dit kolesteroltal og minimere din risiko for at udvikle livsstilssygdomme.

Gevinsterne ved en plantebaseret kost er mange, men det kan være svært at kombinere med et vægttab, da mange vegetarer får for lidt protein, for mange kulhydrater og generelt for mange kalorier. Derfor har Majbritt og Alice udviklet en ‘kur’ der sikkert og med videnskabelig dokumentation, giver dig et plantebaseret vægttab.

59 opskrifter til tre uger

Du får 59 opskrifter, du kan følge og sætte sammen, så dine tre uger ikke bliver ens. Opskrifterne er til alle dagens måltider, og der veksles mellem boost, basis og ekstra boost. På den måde kan du selv skrue op og ned for dit vægttab.

Du får også en skræddersyet madplan og indkøbsliste til dine 3 uger, så du ikke behøver at bruge tid på selv at sætte ugerne sammen. Vil du helst selv styre det, lærer du, hvordan du bruger opskrifterne, så du har frihed til selv at sætte dine uger sammen. Hvis du gentager de 21 dage i alt 3 gange kan du tabe dig op til 10 kg.

For at gøre dit vægttab endnu mere effektivt er træning en god ide. Derfor finder du i bogen også inspiration til små træninger, du kan lave derhjemme.

Vind bogen

Bogen er udkommet for nyligt på Gyldendals Forlag og koster 270 kroner.

Gyldendals Forlag og SeniorNews udlodder sammen tre eksemplarer af bogen. Vinderne bliver udtrukket mandag 24. januar 2022.

Vindere er Steen Laursen, Stege, Karen Lene Vingum Pedersen, Nørre Snede og Jette Vergmann, Odense NØ.

Først publiceret: 15. januar 2022
Artiklen er sidst opdateret 24. januar 2022 kl. 8:57

Se, hvad vi ellers skriver om:

og