Søren Brostrøm: Det fedeste at være bøsse

Sundhedsdirektøren Søren Brostrøm løb med hovedprisen ved Danish Rainbow Awards, og sagde under stor jubel i sin takketale, at han håbede også at blive genfødt som bøsse.

-Det er 40 år siden jeg første gang forelskede mig i en anden mand. Og jeg kunne ikke forestille mig noget andet, sagde Søren Brostrøm i sin tale. Foto: Michael, Ritzau Scanpix

Den populære direktør for Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, blev forleden kåret som Året LGBT+ person ved en særdeles farverig fest i Cirkusbygningen i København.

Luften var fuld af kærlighed, da 56-årige Søren Brostrøm som aftenens clou gik på scenen og fik overrakt prisen som Årets LGBT+ person (LGBT+ Danmark står for “Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner, red.)

Han fik blomster og pris overrakt af tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidts to døtre, Johanna, 24, og Milo Kinnock, 22, og sagde bl.a. i sin takketale:

-Det er 40 år siden jeg første gang fuldstændig forelskede mig i en anden mand. Og jeg kunne ikke forestille mig noget andet – for det er det fedeste! Der findes ikke noget bedre – ikke for mig i al fald!

-Hvis jeg kunne genfødes, ville jeg genfødes som bøsse!, sluttede Søren Brostrøm sin tale, der forståeligt nok fik et enormt bifald.

Først publiceret: 10. november 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 11:20

Se, hvad vi ellers skriver om: