Vind spændende bog: “Vølvens vej – Snehild”

Den nye bog "Snehild" er en medrivende bog om stærke kvinder, blodhævn, skæbne og gudernes gunst.

"Snehild" er første bind i den stort anlagte trilogi om Vølvens vej.

Hver generation har sin fortolkning af den nordiske mytologi.

Med forfatteren Anne-Marie Vedsø Olesens ”Vølvens vej – Snehild” er den klassiske heroisme pakket bort, og de stærke kvinder er i fokus.

Med udgangspunkt i Vølvens spådom fra Den poetiske Edda sættes scenen i jernalderen på Stevns i landskaberne omkring Tryggevælde Å, hvor Anne-Marie Vedsø Olesen selv bor.

Snehilds historie

Snehild kommer til verden midt under en blodig krig. Hendes mor flygter gennem skovene og videre til Himlinge, hvor Snehild vokser op. Da byens magtfulde ypperstepræstinde Ragnfrid får mistanke om, at Snehild har evner, der overgår hendes egne, beslutter hun, at Snehild må skaffes af vejen.

Det lykkes Snehild at flygte, men hvordan skal hun overleve i det golde ingenmandsland uden for Himlinges byporte? Én for én kommer nornerne hende til undsætning og hjælper hende til at forstå den særlige skæbne, hun er blevet givet.

På sin vej møder Snehild både svirrende alfer, brovtende jætter, frygtindgydende og forførende ulve i den medrivende pageturner for voksne læsere om stærke kvinder, blodhævn, skæbne og gudernes gunst.

Snehild er første bind af den stort anlagt trilogi Vølvens vej.

Vind bogen

Forfatteren Anne-Marie Vedsø Olesen har en lang række anmelderroste og prisbelønnede historiske og mytologiske romaner bag sig. Med sin store viden om nordisk mytologi og Danmarks oldtid er hun på hjemmebane i det eventyrlige univers, hun udfolder for sin læser i Vølvens vej.

Bogen er netop udkommet og koster 300 kroner.

Forlaget Lindhardt og Ringhof og SeniorNews udlodder sammen tre eksemplarer af den nye bog ” Vølvens vej – Snehild”.  Vinderne bliver udtrykket onsdag 20. oktober. 

Go’ fornøjelse.

Vindere er Niels Frederik Malund Jensen, Struer, Ulla Reichenbach, Odense M og Freddy Hansen, Brønshøj.

Først publiceret: 13. oktober 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:55

Se, hvad vi ellers skriver om:

og