Vind Jamie Olivers nye kogebog: “Sammen”

Jamie Olivers nye bog "Sammen" handler om at lave mindeværdige måltider til mange.

Oven på en lang periode med Corona og nedlukninger sætter Jamie Oliver i sin nye bog “Sammen” fuldt fokus på glæden ved at mødes med dem man holder af, se deres ansigter lyse op, dele fælles erindringer og grine sammen. “Sammen” handler om at lave mindeværdige måltider til mange.

“Tænk gode, gammeldags middagsselskaber, store fejringer eller bare det at samle sine nærmeste og kæreste til den der slags vidunderlige weekendmåltider. Mit eneste mål her er at udruste dig med pålidelige og velgennemtænkte opskrifter, der er skrevet med det formål at give dig mulighed for at være på forkant, så du kan være fri, frisk og afslappet og, hvad der er allervigtigst: nyde at have gæster. Så det er altså slut med at hænge fast ude i køkkenet, storstresset og svedende, og kun lade, som om man selv har det sjovt!”, siger Jamie Oliver.

Sig “jeg elsker dig” med mad

“Jeg vil med bogen give dig en hjælpende hånd til at komme ind i det kreative flow og rytmen forbundet med at planlægge et virkeligt mindeværdigt måltid. Det kan både være til den fancy side eller mere afslappet, og det uanset om I kun bliver dig selv og en, du holder af, eller en mindre flok eller endda en større forsamling. Jeg vil vise dig alt lige fra, hvilke retter der passer sammen af de mest forrygende forretter, hovedretter, tilbehør og desserter, spicet op med lidt nipperier og cocktails – det her er nemlig nogle af mine yndlingstemaer, som virkelig kan gøre mig glad”, fortæller Jamie Oliver.

“Brug derfor endelig bogens opskrifter som en undskyldning for at samle nogle af dem, du har savnet hjemme hos dig selv. Fryd dig over den særlige evne, mad har til at bringe mennesker sammen, husk den glæde og de gode minder, den kan skabe. Det, som det hele handler om, er at sige ’jeg elsker dig’ igennem maden”.

Om forfatteren

Jamie Oliver er et verdenskendt fænomen inden for mad og madkultur. Gennem 20 år har han i tv-udsendelser, bøger og magasiner inspireret millioner af mennesker til at lave velsmagende mad af friske råvarer. Jamie bor i London og Essex sammen med sin kone, Jools, og deres børn.

Vind bogen

Bogen er netop udkommet og koster 300 kroner.

Forlaget Lindhardt og Ringhof og SeniorNews udlodder sammen tre eksemplarer af den nye bog “Sammen”.

Vinderne bliver udtrukket 3. november 2021.

Vindere er Lisbet Toftekær, Stenløse, Lars Falkenberg Klausen, Ry og Henrik Bandholm, Havdrup. 

Først publiceret: 12. oktober 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:54

Se, hvad vi ellers skriver om:

og