Madspilddag: Nemme “Tøm køleskabet”-opskrifter

Årets Madspilddag må det være den helt rigtige dag til at på opdagelse i hjemmesiden Webopskrifter.dk’s nye “Tøm køleskabet” funktion.

Der findes flere “Tøm-køleskabet” app’er og hjemmesider, men ulempen ved de fleste er, at ALLE ingredienser skal indeholdes i de opskrift-tilbud man får. Og indtaster man 4-5 ingredienser, så får man ingen forslag, fordi det kan være svært at finde en opskrift, der rummer alle ingredienser.

Sådan er det ikke i www.webopskrifter.dk/tom-koleskabet/.

Her indtaster man de ingredienser man gerne vil have brugt, og så får man vist de opskrifter, der indeholder FLEST af de ønskede ingredienser på. En rigtig god måde at undgå madspild på. Og så kan man i øvrigt smugkigge på opskriftens ingrediens-liste, før man vælger den endelige opskrift.

Go’ fornøjelse!

Først publiceret: 29. september 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:42

Se, hvad vi ellers skriver om: