Video-opskrift: Nem og lækker øllebrød som dessert
Øllebrød er verdens nemmeste morgenmad, men behøver ikke kun være babymad. Giv den en nordisk tvist, og den kan også serveres om aftenen.
Øllebrød er perfekt restemad, når der er en rest rugbrød, der skal bruges. Men det kan også super nemt trylles om til lækker nordisk dessert med nødder, frugt og vaniljeis, der er ret hyggelig mad på en kold dag.
Øllebrød behøver ikke kun være mad til baby. Det kan også trylles om til en nem og billig dessert, som alle kan lide. Hjemmelavet øllebrød tager desuden ingen tid at lave, og tilsætter man en smule øl, får retten også en skøn dybde.
Øllebrøden er efterhånden blevet glemt, men vi ønsker at puste liv i den gamle klassiker, og trylle den om til en velsmagende og sund dessert.
Nicolai Tram tilsætter appelsinskal til øllebrøden, og det giver en dejlig bitter smag. Den kolde is komplimenterer den lune grød og skaber en perfekt balance mellem varm og kold.
Verdens bedste øllebrød er ikke kun forbeholdt morgenmadsbordet.
Se videoen, og lær at forvandle din øllebrød til en lækker og sund dessert.
Få opskriften og se hvordan du gør – KLIK HER
Først publiceret: 21. april 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. maj 2021 kl. 16:00