Har din grill tabt pusten? Sådan bliver den som ny igen.

Tit er grillen ikke lige så flot, når den kommer ud af skuret, som da den blev kørt ind i efteråret. Her kan du læse, hvordan du pifter din grill op, så den er klar til en ny sæson.

I disse uger, hvor varmegraderne stiger, er der mange der trækker grillen ud fra skuret. Men det er ikke altid, at grillen ser lige så godt ud, som den måske gjorde, da den blev kørt ind i efteråret.  På ingen tid kan en grill nemlig komme til at se meget sørgeligt ud.

Her er fire gode tips fra Den Blå Avis Guide, som på ingen tid kan give din grill nyt liv, så den er klar til endnu en solrig sæson i din have eller på din altan.

Sådan gør du:

1. Start med at fjerne gammelt kul og madrester.

2. Vask grillen med skuresvamp. Sidder skidtet godt fast, så brug noget staniol, da det er rigtig godt til at fjerne indtørret madrester og kul. Brug ikke stålbørste eller grydesvamp, da det kan ødelægge emaljen.

3. Har din grill rustpletter, så brug staniol og eddike. Ofte har stellet fået sig nogle rustpletter, og dem kan du altså ret nemt komme til livs.

4. Når du har vasket grillen udvendigt og indvendigt, kan du med sandpapir pudse håndtag og andet træ på din grill. Slut af med at give det noget olie.

Først publiceret: 13. april 2021
Artiklen er sidst opdateret 7. maj 2021 kl. 14:50

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og