Video-opskrift: Wienerschnitzel med sauce
TV-kokken Thomas Herman giver den klassiske wienerschnitzel et lille tvist og laver en sauce til at toppe med i stedet for en "dreng".
Nem og lækker opskrift på en dejlig wienerschnitzel. Og findes der noget bedre end en klassisk wienerschnitzel?
Så skulle det da lige være Thomas Hermans nyfortolkede version med rosmarin og hvidløg, toppet med en sauce på brunet smør, kapers og mandler. Normalt er tilbehøret en fast del af serveringen, men i denne version laver Herman en wienerschnitzel med sauce i stedet for “dreng” på toppen.
Er man ikke til kalvekød, kan man også bruge svinemørbrad, og hvis man ikke ønsker kødet stegt, kan man ligeledes lave det i ovn. Stegetiden afhænger selvfølgelig af kødets tykkelse, men én ting der er sikkert, er at paneringen spiller en essentiel rolle!
Herman vælger at panere schnitzlerne i både mel, æg, mælk og rasp. Det smager vidunderligt og passer til enhver lejlighed.
Velbekomme!
Få opskriften og se hvordan du gør – KLIK HER
Først publiceret: 6. april 2021
Artiklen er sidst opdateret 7. maj 2021 kl. 14:25