Video-opskrift: Hjemmelavet fiskedeller smager bare bedre
Få opskriften på lette, lækre og friske fiskefrikadeller fra kokken Nicolai Tram. Få tips og tricks til at fjerne skindet fra fisken.
Nemme og lækre fiskefrikadeller, som er perfekt til aftensmaden, frokosten eller til madpakken.
Du kan bruge en bred variation af fisk, når du skal til at lave din fars. Lys og mager fisk er dog ofte foretrukket, da laksefars hurtigt kan blive for fedt. Kokken Nicolai Tram foreslår derfor, at du laver dem med torsk.
Men hvad er den perfekte stegetid egentlig? Hvis du følger Nicolai Trams opskrift på fiskefars og steger fiskefrikadellerne på tre sider, så er stegetiden omkring 2 minutter på hver side.
Hjemmelavede fiskefrikadeller smager af meget mere, og er ofte også sundere end dem du kan købe i supermarkedet.
Se videoen og få desuden tips og tricks til at fjerne skindet fra fisken. Server dine lækre stegte fiskedeller med citron og remoulade, kartofler og grøntsager
Få opskriften og se hvordan du gør – KLIK HER
Først publiceret: 15. marts 2021
Artiklen er sidst opdateret 28. februar 2022 kl. 13:55