Hvor mange er vaccineret i din kommune? Se det her

Du kan følge med i, hvor mange der er vaccineret i din kommune og andre steder i landet. Hver dag opdaterer myndighederne med de seneste tal. Se det her.

Venter du også på at få stikket mod corona? Og er du nysgerrig på, hvordan det egentlig går med vaccinationerne, der hvor du bor? Og vil du vide, hvor mange der er vaccineret i andre kommuner og regioner i landet?

Så kan du nu følge med på et interaktivt kort over vaccinations-indsatsen i Danmark.

Det er Statens Serum Institut, der hver dag offentliggør dagens nøgletal for covid-19 vaccinationen.

Tallene viser ændringen i antal vaccinerede siden seneste opdatering og det samlede antal vaccinerede fordelt på køn, påbegyndt vaccinerede og færdigvaccinerede.

Kortet viser samtlige kommuner i landet. Kommunerne vises også på en liste rangordnet efter hvor stor en procentdel af befolkningen, der er påbegyndt vaccination og hvor stor en procentdel, der er færdigvaccineret.

Når der zoomes ind på én eller flere kommuner, vil man se oplysning om indbyggertal samt vaccinationsprocenterne for kommunen.

Det samme kan man gøre med hver af de fem regioner.

Man kan væge at se kort over antallet af påbegyndte vaccinerede og kort med færdigvaccinerede.

OBS: Kortet loader langsomt – så vær tålmodig. Ses bedst på PC. Du kan se de præcise tal for din kommune ved at bevæge musen ind over kommunen på kortet og klikke eller se kommunen i oversigten til venstre på kortet.

Klik her og se kortet med de seneste vaccinations-tal

Først publiceret: 3. marts 2021
Artiklen er sidst opdateret 7. maj 2021 kl. 15:50

Se, hvad vi ellers skriver om:

og