Alt i en gryde: Hurtig mørbrad med Jesper Vollmer

Skal det gå stærkt og skal det smage godt? Så har dronningens tidligere kok, Jesper Vollmer, et godt bud med svinemørbrad og ærter á la francaise.

Hvis du mangler du en simpel og velsmagende opskrift til aftensmaden? Så prøv denne nemme og lækre ret med svinemørbrad, bacon og ærter.

Jesper Vollmer, der tidligere har været kok  kongehust, lærer dig at lave One-pot á la ærter francaise! One-Pot betyder i sin enkelthed, at hele retten kan laves i én enkelt gryde. Det bliver ikke nemmere, eller mere velsmagende.

Det behøver hverken tage lang tid, eller være besværligt at lave sund og velsmagende mad. One-potten med mørbrad er et strålende eksempel på dette.

Lidt grønt til samvittigheden

Alle ingredienserne er nemme at skaffe, og mange af dem har man allerede derhjemme. Svinemørbraden bliver dejlig mør, og baconen giver retten en røget og saltet smag. Salaten og ærterne giver retten en velfortjent friskhed, og så er One-pot-svinemørbraden desuden et fyrværkeri af grønne farver.

Gryderetten kan både spises på de grå og kedelige mandage, men kan også imponere middagsgæsterne og gøre godt som tømmermændsmad.

Velbekomme!

Få opskriften her – og se videoen, hvor kokken Jesper Vollmer hjælper dig gennem tilberedningen.

20 minutter tager det at skabe den lækre mørbrad- og ærte-gryde.

Først publiceret: 1. marts 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. maj 2021 kl. 16:03

Se, hvad vi ellers skriver om:

og