Farverig forårsmad: Dampet torsk med Jesper Vollmer

Dronningens tidligere kok, Jesper Vollmer, giver dig her opskriften på en dampet fisk i forårshumør

Forårssolen er begyndt at titte frem, og med den lysten til lysere, lettere og mere farverig mad.

Dronningens tidligere kok, Jesper Vollmer, har sit eget bud på en lækker torsk. En ret, som alle dem, der mener, at de ikke kan lide fisk, vil gøre en undtagelse med.

Torsken skal tilberedes i ovnen og bagefter serveres med en blød kartoffel-porre creme og toppes med en farve- og smagseksplosion af en salat, der er blandet af glaskål, radiser, agurk, granatæble og rogn. Det hele smagt til med dild og citron.

Så kan man da kun være klar til at byde foråret velkommen!

Få opskriften her – og se videoen, hvor kokken Jesper Vollmer hjælper dig gennem tilberedningen.

Først publiceret: 22. februar 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 9:26

Se, hvad vi ellers skriver om:

og