Her er opskrifterne
Når familien er samlet 24. december, skal maden være perfekt. Her får du de bedste opskrifter på andesteg, flæskesteg og alt, hvad der hører til den skønneste traditionelle julemiddag.
Julens største glæde er for mange af os, når vi samles om middagen før træet tændes med familien for at nyde den gode, klassiske julemad. I år skal vi huske at passe ekstra godt på hinanden, holde afstand og spritte af.
Det er også en aften, hvor der er store forventninger til, at maden er perfekt. Og helst skal smage, som den altid har gjort.
Vi har sammen med Food TV sammensat en menu med de bedste opskrifter på retterne til en klassisk julemiddag.
Andesteg med andesovs, flæskesteg, brunede kartofler, rødkål og dessert med risalamande og kirsebærsovs.
Klik på linket ved retten. Og få opskriften – og se video, hvor Danmarks bedste kokke fortæller, hvad du skal gøre.
God fornøjelse i køkkenet.
I ønskes alle en glædelig jul – og god appetit.
Andesteg med sprødt skind
Andesovs – nem og lækker
Flæskesteg med de sprødeste svær
Brunede kartofler – julebordets søde klassiker
Rødkål – julebordets skønneste tilbehør
Risalamande – den klassiske med mandlen
Kirsebærsovsen – hjemmelavet og lækker
Først publiceret: 21. december 2018
Artiklen er sidst opdateret 3. maj 2021 kl. 16:21