Skab lykke med hjemmelavet chokoladebar

Er der studenter- eller svendegilde i familien? Eller vil du bare forkæle dig selv? Glæd med hjemmelavet chokoladebar, der er som en drøm at sætte tænderne i.

Lav dine helt egne Bounty-chokoladebarer nemt og enkelt!

Vi lover, at Bounty-baren fra supermarkedet ikke når ikke din hjemmelavede Bounty til sokkeholderne. Der skal kun tre ting til: Revet kokos, kondenseret mælk og god mørk chokolade – That’s it!

Kondenseret mælk er indkogt mælk med sukker, indtil det meste vand er fordampet. Du køber mælken på dåse og rører den med revet kokos. To timer på køl og så er du klar til at lave et overtræk.

Opskriften på hjemmelavet bounty er ren nydelse at sætte tænderne i og så kan du jo drømme dig lidt væk til svajende kokospalmer imens. Den perfekte haps til studenter- eller svendegildet. Eller bare til egen forkælelse.

Nyd det.

Videoopkriften får du her:

Først publiceret: 7. juni 2018
Artiklen er sidst opdateret 3. maj 2021 kl. 16:26