Ohøj, dejlig skipperlabskovs til en aften på de syv have
Tænk sig at noget så mættende og lækkert kan være så nemt. Skipperlabskovs er en robust herreret, der passer godt til en aften med masser af (sø)røverhistorier.
Vi giver dig opskriften på verdens bedste skipperlapskovs!
Kokken Thomas Herman kaster sig ud i klassikeren. Og tænk engang at noget så nemt og enkelt, kan smage så godt. Kartoffelmos med oksekød, løg og lauerbærblade er en alletiders opskrift til din klassiske kogebog.
Skipperlabskovs siges, at stamme fra Tyskland og skulle være opstået ved, at sømænd har spist den til søs på de syv verdenshave.
Retten kan laves i flere variationer med både svinekød, bacon og nakkefilet. Uanset hvad der er din yndlings, så takker vi skipperne derude for en skøn ret.
Velbekomme!
Først publiceret: 15. maj 2018
Artiklen er sidst opdateret 3. maj 2021 kl. 16:27