Grydestegt kylling på den gammeldags facon
Kylling er pragtfuld mad, der gør en middag til en fest. Forkæl dig selv i weekenden med grydestegt kylling tilberedt på den gode gammeldags facon.
Hvad er bedre end at glæde sig til weekenden og god mad. Måske invitere børn eller gode venner. Eller bare hygge alene, mens du forkæler smagsløgene.
Og forkælelse – det må man sige er den helt rigtige betegnelse for ugens livret: Grydestegt kylling i ovn på den gammeldags facon.
Fyldt med saft og kraft. Og måske også gode minder fra dengang, da der blev lavet rigtig gryde-kylling i de danske hjem.
Retten er nem at lave – og du bliver guiedet igennem opskriften af en rigtig kok.
God fornøjelse, god weekend – og god appetit.
Få opskriften og se hvordan du gør – KLIK HER
Først publiceret: 16. marts 2018
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 9:23