Gratis webinar: Få overblik over dine sundhedsdata

Sundhed.dk inviterer til webinar, hvor de blandt andet gennemgår, hvordan man kan se sine prøvesvar og finde oplysninger om sin medicin.

Du kan bruge sundhed.dk til at søge efter en behandler, finde information om sundhed og sygdom, læse om patientrettigheder og meget mere.

96 procent af alle danskere mellem 16 og 75 år kender sundhed.dk. Det viser den seneste undersøgelse, der blev lavet i begyndelsen af 2024. Og hver femte danskere bruger siden månedligt.

Men selv om man ved, at man kan se sine laboratoriesvar og sin journal fra sygehuset, kan det godt være svært at bevare overblikket, for der er mange muligheder på hjemmesiden. 

Derfor kan du nu tilmelde dig til gratis webinar, hvor folkene bag sundhed.dk fortæller om, hvordan hjemmesiden kan hjælpe dig i hverdagen.

Dato og tid for webinar

På webinaret vil man vise udvalgte selvbetjeningsløsninger på sundhed.dk.

Bl.a. hvordan du kan:

  • se dine aftaler med sundhedsvæsenet
  • læse dine journaler fra sygehuset
  • se dine prøvesvar
  • finde oplysninger om din medicin

Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til underviserne, som til daglig arbejder i sundhed.dk’s brugersupport.

Webinaret afholdes henholdsvis den 25. april kl. 10-11 og den 8. maj kl. 10-11.

Har du lyst til at være med, kan du tilmelde dig her: https://www.sundhed.dk/borger/service/kontakt/hjaelp-borger/begivenheder/webinar-om-sundheddk/

Først publiceret: 22. april 2024
Artiklen er sidst opdateret 22. april 2024 kl. 8:57

Se, hvad vi ellers skriver om:

og