Guide: Sådan laver du en digital ønskeliste

Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der samler og gemmer alle de ting, du ønsker dig. På nettet og i den virkelige verden.

Med en digital ønskeliste kan du nemt lave dine egne ønskelister, blive inspireret og dele dine lister med venner og familie.

Vi kender alle sammen den situation, hvor venner og familie beder om en ønskeseddel i forbindelse med en fødselsdag eller juleaften, men man har glemt, hvad det egentlig er, man går og ønsker sig, eller også ender man med at få flere af samme gave.

Det slipper man for, når man laver en digital ønskeliste. Og blandt de mest brugte er gaveuniverset kaldet Ønskeskyen, som har 2,3 millioner brugere.

Hvordan virker Ønskeskyen?

Ønskeskyen er gratis og giver mulighed for at registrere dine ønsker løbende, hvad enten du finder dem på nettet eller i en fysisk butik, ligesom den også giver familie og venner mulighed for at reservere ønsker, således at man kun får ét af hvert ønske.

Har man en smartphone, tablet eller laptop ved hånden, kan alle de ting, man samler, blive gemt i ens personlige sky, hvor man kan lave flere ønskelister, og dele dem med familie og venner ved forskellige lejligheder.

Her kan du downloade Ønskeskyen til iPhone.

Her kan du downloade Ønskeskyen til Android.

Hvordan opretter jeg en ny ønskeliste?

Når du går ind på appen, er der et kryds inde i en firkantet kasse. Her kan du tilføje en ønskeliste, navngive den, dernæst tilføje hvad det skal være for en ønskeliste og efterfølgende tilføje ønsker.

Hvordan opretter jeg et nyt ønske?

Du går ind på den liste, hvor du vil tilføje et ønske. Tryk på ”Nyt ønske” og udfyld felterne med link og info om produktet.

Hvordan deler jeg min ønskeliste?

Vil du dele via app går du ind på den ønskeliste du vil dele. Ligesom på web er der i højre side et lille ikon, som forestiller en pil. Tryk her og vælg hvilken måde, du vil dele din ønskeliste på.

Hvordan kan jeg redigere en ønskeliste?

På den ønskeliste, som du ønsker at redigere, er der tre små prikker. Klik på dem for at åbne listen over muligheder, og vælg “Rediger”.

Herefter bliver du ført til redigeringssiden. Når du er tilfreds med dine ændringer, trykker du på “Gem ændringer” for at vende tilbage til ønskelisten.

Hvordan reserverer jeg ønsker på ønskelister jeg følger?

Gå til ønskelisten, hvor du vil reservere et ønske. Find det ønske du vil reservere og tryk på knappen med de tre små prikker.

Her vil det være muligt at reservere ønsket. Du kan efterfølgende trykke på ”besøg butik”, for at komme til ønsket.

Først publiceret: 9. november 2023
Artiklen er sidst opdateret 9. november 2023 kl. 12:31

Se, hvad vi ellers skriver om:

og