Seniorfestival: Køb billet og spar over 150 kroner

De første koncertnavne til Seniorfestivalen 2024 er på plads. Køb billet nu og spar 20 procent. Tilbuddet gælder frem til 31. oktober.

Publikum kan blandt andet glæde sig til en skøn koncert med Anne Dorte Michelsen, der åbner festivalen i 2024.

Nu kan du allerede glæde dig til næste års seniorfestival, hvor der allerede er kendte navne på plakaten: Anne Dorte Michelsen, Back to Back, Ivan Pedersen og mange flere.

Køber du billet nu til særlig earlybird-pris sparer du ovenikøbet 20 procent – eller næsten 150 kroner pr. billet. Tilbuddet gælder frem til 31. oktober.

Seniorfestivalen finder sædvanen trod sted i Højskolen Marielysts park i uge 30 onsdag 24. og torsdag den 25. juli med koncerter, talks, foredrag, debatter og dans fra morgen til aften.

De åbner og lukker

Publikum kan blandt andet glæde sig til en skøn koncert med Anne Dorte Michelsen, der åbner festivalen, når parken igen til sommer omdannes til en vaskeægte festivalplads i centrum af badebyen Marielyst.

Ligeledes ligger det fast, at Ivan Pedersen, kendt for sine 50 år i musikbranchen i et hav af konstellationer – som blandt andet del af duoen Laban med Lecia Jønsson,  Backseat og McKinleys – runder festivalen med sin trio, Danmarks Næstbedste Trio.

Køb billetten nu

Med de første navne på plads er højskolen sammen med Faglige Seniorer og Danske Seniorer klar til at åbne for billetsalget med early bird-billetter med knapt 20 procent i rabat på 2-dages billetten. 

Besparelsen svarer til 155 kroner.

Early bird billetterne sælges til og med 31. oktober, hvor du får billetten til 625 kroner + gebyrer. Køb billet her.

Derefter koster 2-dages billetten 780 kroner mens 1-dags-billetten ligger på 475 kroner plus gebyrer.

Forsikring på billetten

Som noget nyt kan du desuden tegne en forsikring på din billet.

”For at skabe tryghed for vores festivalgæster, har vi i år valgt at tilbyde en forsikring gennem Tryg på festivalbilletterne. Forsikringen vælger man som et tilkøb, når man køber billetten. På den måde er man sikret, hvis man skulle gå hen og blive syg op til festivalen”, fortæller festivalkoordinator Mette Rygaard Poulsen.

De første navne til Seniorfestivalen 2024 er:

  • Anne Dorte Michelsen
  • Ivan Pedersen & Danmarks Næstbedste Trio
  • Back to Back
  • Kaya Brüel & Ole Kibsgaard
  • Jesper Lohmann
  • Young Flowers
  • Paul Banks & Jakob Dinesen

Sikrer alle en god oplevelse

I år har højskolen desuden valgt at sætte antallet af udbudte billetterne lidt ned og der sættes således kun 1.600 2-dages billetter og 400 1-dags billetter til salg (200 pr. dag).

Det for at sikre, at alle får en god oplevelse til festivalen, hvor der er plads til at komme rundt – så godt man nu kan til en festival, hvor det også er en del af festivalånden, at der er mange glade mennesker, der nyder fællesskabet og stemningen sammen.

Du kan læse mere om Seniorfestivalen, købe din billet og følge med i planlægningen på seniorfestivalen.dk.

Først publiceret: 9. oktober 2023
Artiklen er sidst opdateret 9. oktober 2023 kl. 11:27

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og