Modigt spring fra bro: Se Nikolais eventyrferie

Grev Nikolai har holdt ferie på Château de Cayx med kærsten og familien. Og samtidig har han vist sine evner som udspringer. Se videoen og feriebillederne her.

Greven har nydt ferien med blandt andre komtesse Athena og grev Henrik. Foto: Splashnews.com/Splash/Ritzau Scanpix

Med badminton i haven og svømmeture i floden Lot har grev Nikolai, prins Joachims og grevinde Alexandras ældste søn, nydt sommeren i Frankrig på familieslottet Château de Cayx.

Det viser han med en række billeder og en video på sin profil på Instagram.

Du kan se grevens ferieminder herunder.

Springer fra bro

Grev Nikolai viser sin glæde ved vandet med blandet andet sit udspring fra en bro.

Også grevens kæreste, Benedikte Thoustrup, er med i feriehyggen.

Grevens opslag viser samtidig, at han har nydt ferien med komtesse Athena og grev Henrik, som tidligere på året blev konfirmeret i Frankrigs hovedstad, Paris.

Her deltog kronprinsparret samt deres børn.

Her er historien bag slottet

Købet af Château de Cayx kom i stand under et sommerophold i prins Henriks barndomshjem Le Cayrou i 1974, da dronningen og prins Henrik hørte, at slottet var sat til salg.

Kort tid efter kunne dronningen og prinsen kalde sig for slotsejere i Frankrig.

I mange år har Château de Cayx fungeret som den kongelige families faste base i Frankrig. I prins Henriks levetid tilbragte dronningen og Prinsen adskillige uger på det franske vinslot hver sommer, og denne tradition har dronningen fortsat efter Prins Henriks bortgang.

Ligeledes har Kronprinsen og Prins Joachim fra de var helt små haft en tæt tilknytning til Château de Cayx, og denne tilknytning har de taget med sig ind i deres egne familier, skriver Kongehuset.

Først publiceret: 8. august 2023
Artiklen er sidst opdateret 8. august 2023 kl. 9:41

Se, hvad vi ellers skriver om:

og