Afslører: Sådan slapper prinsesse Benedikte af

Dronningens ældste lillesøster, prinsesse Benedikte, hygger sig blandt andet med at læse avis og holde øje med haven, fortæller prinsessens datter.

Prinsesse Benedikte sammen med dronningen, prinsesse Alexandra og hendes børn, grev Richard og komtesse Ingrid. Foto: Niels Henrik Dam/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Prinsesse Benedikte, der er dronningens ene lillesøster, holder af at besøge sin datter på Egeskov Slot på Fyn.

Her hygger hun sig med at gøre flere forskellige ting.

Det siger prinsesse Alexandra til Billed Bladet. Hun er prinsesse Benediktes ældste datter.

Læser og laver mad

Datteren er gift med grev Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille og har det fynske slot som sit hjem. Hun har i store dele af sit liv boet i udlandet.

“Og efter at jeg flyttede hertil, ses jeg oftere med min mor. Når hun er her, slapper hun af og elsker at se på haven, sidde og læse aviser, og hvis hun er her samtidig med min søster, er hun sammen med børnene,” fortæller prinsesse Benediktes datter og fortsætter:

“Vi spiser i køkkenet, og jeg laver mad, og nogle gange hjælper hun til. Hun nyder at komme og besøge os, og nogle gange søger vi for, at Michaels mor er her samtidig, så de kan hygge sig,”

Ingen jeans

Hvis man tror, at prinsesse Benedikte hygger sig i afslappet tøj, tager man fejl, lyder det.

“Hun klæder sig også smart i det private. Vi, i den nyere generation, slapper mere af i jeans, der er hun ikke, så stilen er gennemført også privat,” siger prinsessen om sin mor.

Prinsesse Alexandra har en søn, grev Richard, og en datter, komtesse Ingrid, fra sit tidligere ægteskab med grev Jefferson.

Først publiceret: 23. maj 2023
Artiklen er sidst opdateret 23. maj 2023 kl. 14:22

Se, hvad vi ellers skriver om:

og