Prinsesse Marie om USA: Et nyt liv venter

Nu sætter prinsesse Marie ord på sine forventninger til sin og familiens nye tilværelse i USA. Samtidig afslører prinsessen, hvem der valgte, at grev Henriks konfirmation skal afholdes i Paris.

Prinsesse Marie med sine to børn, grev Henrik og komtesse Athena, samt grev Felix, som prins Joachim fik med grevinde Alexandra. Foto: Mischa Schoemaker/SIPA/Ritzau Scanpix

Efter sommerferien river prins Joachim og prinsesse Marie teltpælene op.

Parret flytter sammen med deres to børn, grev Henrik og komtesse Athena, fra Paris til den amerikanske hovedstad, Washington D.C.

Det sker, fordi prinsen den 1. september tiltræder stillingen som forsvarsindustriattaché på den danske ambassade i USA.

Og nu fortæller prinsessen mere om livet i USA, skriver Billed Bladet.

“Det er spændende kapitel, og vi glæder os rigtig meget til Washington. Det bliver et nyt liv, så det er meget spændende,” siger prinsesse Marie.

Derfor skal greven konfirmeres i Paris

Inden familien rykker til USA, skal grev Henrik konfirmeres.

Og det kommer til at ske i den franske hovedstad, Paris, hvor parret og børnene på nuværende tidspunkt bor.

“Det føles rigtig godt. Jeg tror, at det bliver meget rørende og en festlig dag. Men det er faktisk Henriks ønske, fordi han har været i Frankrig de sidste fire år. Og det var hans ønske at afholde konfirmationen i Paris,” lyder det fra prinsessen.

Først publiceret: 26. april 2023
Artiklen er sidst opdateret 26. april 2023 kl. 14:29

Se, hvad vi ellers skriver om:

og