Bodil Sangill er død

Søndag sov den danske skuespiller stille ind. Hun blev 90 år.

Her ses instruktør og skuespiller Mogens Pedersen med sin kone skuespilleren Bodil Sangill.

30. april ville Bodil Sangill være fyldt 91 år, men sådan skulle det ikke være.

I søndags døde den danske skuespiller, der både har haft roller på de skrå brædder, men også medvirket i en del danske film.

Det skriver Ekstra Bladet, der har talt med datteren.

“Hun kunne ikke mere. Hun mistede min far for et år siden, og det gjorde, at hun blev splittet i to. Nu har hun fået fred, og de er forhåbentlig blevet forenet deroppe,” siger Susanne Sangill.

Genforenet med far

Susanne Sangill hylder ligeledes sin mor i et opslag på Facebook:

“Men skøn var påskemorgen. Det sagde min mor altid, og 9. april 2023 tidlig morgen blev denne skønne, varme, sjove, kloge, spøjse, karske og smukke kvinde endelig genforenet med min far. Kæreste elskede mor, du vil blive savnet i alle livets stunder fremover. Tak for en vidunderlig opvækst, gode samtaler, din aldrig svigtende omsorg for os og alle omkring dig,” skriver hun og fortsætter:

“Du charmerede alle lige til det sidste, og selvom der er stor sorg i mit hjerte, så ved jeg, at du er et bedre sted nu – nemlig sammen med far, som afgjort står deroppe og tripper for at give dig et smækkys og et kæmpe knus. Vi går sommeren i møde, og altid vil jeg tænke på dig, når markblomsterne plukkes, og jeg skal nok forsøge at huske alle de blomsternavne, du har lært mig. Sammen med alt det andet, du har beriget mig med i gennem mit liv. Tak.”

Først publiceret: 12. april 2023
Artiklen er sidst opdateret 12. april 2023 kl. 14:07

Se, hvad vi ellers skriver om:

og