Bagedyst-stjerne afslører graviditet

Michelle Olsen, der nåede til semifinalen i den seneste sæson af "Den store bagedyst", er gravid. Det fortæller hun i et opslag på sin Instagram-profil.

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Den 30-årige bagedyst-deltager Michelle Olsen skal være mor for anden gang.

Det deler hun i et opslag på sin Instagram-profil.

“Alle fire er klar til sidste dag på pisterne, inden turen går hjem i nat, skriver hun og deler et billede fra Østrig, hvor hun og den snarligt voksende familie har været på skiferie.”

Michelle Olsen kommer fra Kerteminde og arbejder til daglig som distriktschef. I 2022 var hun med i den 11. og seneste sæson af “Den store bagedyst”.

Vilfred skal være storebror

Afsnit efter afsnit imponerede hun dommerne med flotte og velsmagende kager, der fik hende hele vejen til semifinalen i det populære tv-program.

Lige inden finalen måtte hun dog tage afsked med konkurrencen, da en ødelagt mousse sendte hende ud. Michelle Olsen fik dog en oprejsning, da hun efterfølgende vandt jule- og nytårsudgaven af “Den store bagedyst”.

Michelle Olsen har i forvejen sønnen Vilfred sammen med partneren Mads.

“Vi er helt vildt spændte og taler dagligt med Vilfred om, hvad der er inde i mors mave og glæder os til at møde endnu en dejlig personlighed,” skriver hun i opslaget.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Michelle Olsen (@michelolsen)

Først publiceret: 17. februar 2023
Artiklen er sidst opdateret 17. februar 2023 kl. 13:09

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og