Vind bogen: “Logbog ved rejsens afslutning”

"Logbog ved rejsens afslutning" er en fortælling om både tidligt og sent i livet at turde forfølge sine drømme.

Februar 2022. Det er mørkt og koldt i Danmark, og forfatteren Ib Michael er rejst til Koralsandsbugten i Thailand for at mildne sin vinterdepression og finde inspiration til at arbejde med sin næste bog.

Mens lyset og varmen fylder ham med energi, begynder han at skrive om de mennesker og begivenheder, der har været mest betydningsfulde i hans liv.

Det bliver en personlig og ærlig erindring om et liv fuld af kærlighed, eventyr og venskaber – ikke mindst hans livslange venskaber med kunstmaleren Per Kirkeby og Nordkaperkaptajnen Troels Kløvedal.

Om forfatteren

Ib Michael debuterede som forfatter i 1970 med romanen “EN HIDTIL USET DRØM OM SKIBE”. Har efterfølgende skrevet over 30 romaner og rejseskildringer.

Han beskæftiger sig fortrinsvis med emner, der geografisk ligger uden for Danmark eller Europa, typisk i Oceanien eller Sydamerika.

Vind bogen

Bogen “Logbog ved rejsens afslutning” er udkommet på forlaget Gyldendal 28. oktober 2022. Vejledende pris er 299,95 kroner. Køb bogen her.

Gyldendal udlodder sammen med SeniorNews 1 eksemplar af bogen. Du kan deltage i konkurrencen ved at udfylde kuponen herunder. Vinderen bliver udtrukket 24. februar.

Ups! We kunne ikke finde din formular.

Først publiceret: 14. februar 2023
Artiklen er sidst opdateret 14. februar 2023 kl. 11:26

Se, hvad vi ellers skriver om:

og