Spiller lotto på afdød mands numre: Vinder million

Enke millionær på at spille på mandens lotto-numre: "Jeg er sikker på, at han sidder deroppe og hjælper mig lidt."

Lottos millionærgaranti betyder, at der hver uge bliver trukket lod om 2x1 millioner kroner blandt alle spillede rækker.

Pengenød var lige ved at få en pensionist fra Amager til at stoppe med at spille sin afdøde mands lotto-numre.

Men det kunne hun alligevel ikke få over sit hjerte, så hun fornyede dem – og blev belønnet med en million kroner og et tegn fra oven.

“Jeg var så rørt! Min hund kunne slet ikke finde ud af det. Jeg tudede og grinede og tudede og grinede!!” fortæller kvinden, der vant millionen på Lottos Millionærgaranti.

”Jeg troede ikke, det var noget, jeg skulle opleve. Jeg har haft så meget modgang, og jeg tænkte bare, at det ikke kunne være rigtigt, at jeg skulle være så heldig,” fortæller kvinden, der er tydeligt rørt. Og ikke kun på grund af selve præmien.

”Jeg mistede min mand for et år siden… og det hele er til tider lidt svært, ” fortæller hun.

Det er jo min mands numre

”Men ikke nok med det, så er det hans numre, jeg har vundet på. Det er jo hans, som jeg bare har fornyet. Det hele er så dyrt, når man bor i hus med el og gas, og det har været så hårdt for økonomien, så jeg havde overvejet ikke at spille tallene denne gang, men… det er jo min mands numre,” siger pensionisten og lyder igen helt rørt.

Men samtidigt lyder hun helt glad, og det er hun også.

”Jeg tror på, at han sidder deroppe og har sagt ’Nu skal hjælpe dig lidt!’ Jeg sætter min lid til, at det er ham, der har hjulpet mig. En million kroner er saftsuseme mange penge. Jeg er lykkelig, og jeg har også takket ham mange gange,” lyder det fra millionær-enken.

Først publiceret: 4. december 2022
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2022 kl. 19:55

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og