Prins Felix er blevet optaget på CBS

Prins Felix går i storebror Nikolais fodspor, når han efter sommerferien starter på sit nye studie.

Prins Felix skal ligesom sin storebror i gang med en business-uddannelse på CBS, fortæller han.

Prins Felix er en af de 60.034 danskere, der natten til torsdag fik besked om, at de er optaget på en videregående uddannelse.

Og for prinsens vedkommende er der tale om drømmestudiet. Det bekræfter han overfor B.T.

– Jeg skal starte på International Shipping og Trade på Copenhagen Business School, fortæller han.

Prinsen, der er anden søn af prins Joachim og grevinde Alexandra, blev student fra Gammel Hellerup Gymnasium i juni 2021.

Droppede ud af militæret

Efterfølgende startede han på Hærens Løjtnantuddannelse, men valgte efter kort tid at lægge militæruddannelsen på hylden.

Prinsen kommenterede dengang ikke selv på, hvorfor han havde valgt at afbryde uddannelsen, men det gjorde grevinde Alexandra.

– Prins Felix stopper i militæret, fordi det simpelthen ikke ligger til ham. Derfor har han besluttet sig for at stoppe nu. Nu skal prinsen have fred og ro til at finde ud af, hvad han så skal lave, fortalte hendes presserådgiver til Billed-Bladet.

Det samme gjorde hans storebror, prins Nikolai, i øvrigt også to år før, hvor han også droppede ud af militæret efter to måneder.

Der gik ikke mange måneder, før prins Felix i efteråret sidste år havde fundet nyt at begive sig i kast med. Han begyndte nemlig som trainee hos Maersk, og det har givet ham mod på en tilværelse i shippingindustrien.

Går i storebrors fodspor igen

– Efter min trainee-stilling hos Maersk har jeg fået en bredere forståelse for industrien og ser frem til at studere den, fortæller prinsen.

Prins Felix er ikke det første medlem af kongehuset, der har fundet sig til rette på CBS.

Også prinsens storebror, prins Nikolai, læser på den videregående uddannelsesinstitution i København. I juni afsluttede han en bachelor i Business Administration and Service Management.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 29. juli 2022
Artiklen er sidst opdateret 29. juli 2022 kl. 13:46

Se, hvad vi ellers skriver om:

og