Det gode hundeliv

Hvordan integrerer man bedst hunden i familien, hvordan aktiverer man den, og hvordan sikrer man, at den trives og opfører sig ordentligt overfor andre hunde?

Det er godt for humøret at have en hund. Hunde holder os med selskab, får os til at grine og tvinger os ud i den friske luft flere gange om dagen.

I Anders Hallgrens bog ”Det gode hundeliv – fra hvalp til voksen hund” giver den anerkendte hundepsykolog svar på de mange spørgsmål, man står med som hundeejer. Han kommer omkring alle hundeejerens glæder og udfordringer og de naturlige faser, hunden befinder sig i fra hvalp til voksen hund.

Bogen giver en ligetil, men udførlig, indsigt i leg, læring og pleje af din hund og indeholder konkrete tips til, hvordan du for eksempel beskytter din hund mod høje lyde, lærer den ikke at hoppe op ad folk, og hvordan du aktiverer den indendørs og udendørs.

Bogen henvender sig også til dig, der overvejer, om du skal have en hund. Du får gode beskrivelser af livet med hund, en fornemmelse af, hvad det kræver af tid og ressourcer at have hund, og gode råd til, hvad du skal være opmærksom på omkring købet af en hund.

Om forfatteren

Anders Hallgren er uddannet psykolog og den første hundepsykolog i Europa og formentlig også i resten af verden. Han har mere end 50 års erfaring som hundepsykolog og træner og har skrevet over 30 bøger om hundeadfærd.

Vind bogen

Bogen, der er udkommet på forlaget Lindhardt og Ringhof 12. maj 2022, koster 230 kroner.

Lindhardt og Ringhof udlodder sammen med SeniorNews 3 eksemplarer af bogen. Du kan deltage i konkurrencen ved at udfylde kuponen herunder. Vinderne bliver udtrukket 4. juni 2022.

God fornøjelse.

Ups! We kunne ikke finde din formular.

Først publiceret: 28. maj 2022
Artiklen er sidst opdateret 13. juni 2022 kl. 13:23

Se, hvad vi ellers skriver om: