44-årig TV-vært: Gravid med mirakelbaby

Efter mange års længsel venter DR's sportsvært, Tina Müller, endelig sit første barn.

Tina Müller er efter mange års ønske om et barn endelig blevet gravid 44 år gammel. foto: Emil Helms, Ritzau Scanpix.

Den 44-årige sportsvært på DR har aldrig lagt skjul på, at hun gerne ville have børn, men enten har der ikke været den rigtige kæreste, eller også lykkedes det ikke, når hun selv gik alene gik i fertilitetsbehandling. Men de sidste par år har Tina Müller dannet par med den 12 år yngre journalistkollega, Anders Rud, og så lykkedes det.

“Vi venter os et lille mirakel til oktober ♥️ #babyonboard #pregnant”, skriver Tina Müller og kæresten, Anders Rud, som er journalist på DR Sporten på det sociale medie, Instagram.

Forleden bragte Tina Müller så et billede af sig selv sammen med Anders Rud og de lykkelige ord “Vi venter os et lille mirakel til oktober”, og den lykkelige Tina Müller må derfor være cirka fire måneder henne i sin længe ventede graviditet.

Prøvede selv

For syv år siden gik Tina Müller selv i gang med at prøve at få et barn ved hjælp af en donor og donorsæd. Men da hendes arbejdsplads, Sporten DR, midt i behandlingen pludselig flyttede fra København til Aarhus, måtte hun begynde forfra, og hun endte med helt at droppe behandlingen i stedet.

Det fortalte hun alt sammen for et par år siden til magasinet LIV. Men nu er Tina Müller tilbage i København, og danner nu par med sin 12 år yngre kollega på DR Sporten, Anders Rud, og det har altså givet pote med en baby til efteråret.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 19. maj 2022
Artiklen er sidst opdateret 13. juni 2022 kl. 13:21

Se, hvad vi ellers skriver om: