Husker du Maria Hirse: Nu er hun løsladt fra fængslet

Den tidligere bogstav-vender, Maria Hirse, har afsonet sin straf og blev løsladt i begyndelsen af året. Nu er hun i gang med et langt hårdere forløb med kemoterapi mod kræft.

Maria Hirse, der i dag hedder Mariia Madeleine Sea Svensson, er i gang med at skrive bog om hvorfor hun fik to års fængsel. Foto: Nils Meilvang, Scanpix Ritzau

Den tidligere bogstav-vender, Maria Hirse, er igen en fri kvinde efter hun er blevet løsladt fra fængslet.

I februar 2021 blev hun idømt to års fængsel for at have sendt en tæskehold hjem til sin tidligere kæreste. Maria Hirse forklarede dengang i retten i Svendborg, at hun sendte tæskeholdet afsted, fordi eks-kæresten chikanerede hende.

Det er SE og HØR, der har talt med den 50-årige Maria Hirse, der bekræfter, at hun nu har betalt sin regning til det danske samfund.

Maria Hirse, der i dag hedder Mariia Madeleine Sea Svensson, er i gang med at skrive bog om alt hvad der skete. Bogen, der udkommer til efteråret, har allerede fået titlen “Dømt på forhånd”.

Den to år lange fængselsdom – hvoraf Maria Hirse altså afsonede 2/3 af tiden, som er normalt i Danmark – var ikke den første dom, som Bengt Burgs partner i det populære 90’er program, Lykkehjulet, har fået.

I 2019 fik hun tre måneders betinget fængsel for hæleri på 70.000 kroner samt ulovlig våbenbesiddelse og forsøg på indbrud.

Til SE og HØR fortæller Maria Hirse, der i dag er forfatter og foredragsholder, at hun faktisk er “løsladt til kemo”, fordi hun nu har fået kræft. Hun vil dog ikke røbe hvilken slags kræft hun har fået.

I forvejen har Maria Hirse en lang sygdomshistorie med PTSD, depression, blødning i hjernen, hjerteproblemer samt blodprop i hjernen.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Kilde: SE og HØR

Først publiceret: 9. maj 2022
Artiklen er sidst opdateret 16. maj 2022 kl. 10:33

Se, hvad vi ellers skriver om: