Se det billigste og dyreste hus i din kommune

Se hvad det dyreste og det billigste hus til salg koster i din kommune, og hvor stor prisforskellen er.

Snekkersten er en af de danske kommuner, hvor ejendomspriserne er helt i top.

Der kan være flere millioner kroner til forskel på salgsprisen på de dyreste hus og det billigste hus i en kommune. Og sådan er det over hele landet.

Boligsiden.dk er det muligt at se hvor i Danmark man kan købe et hus for under en million kroner, og hvor man skal grave dybt i pungen og bede om de helt store realkreditlån for at få foden under eget bord.

I linket nedenfor kan du selvfølgelig også klikke dig ind og se billeder og priser på både de dyreste og de billiste huse i din kommune.

Der er stadig flere steder i Danmark, hvor det er muligt at købe et hus for under 300.000 kroner. Det er selvfølgelig huse, som i de fleste tilfælde trænger til en stor renovering, men så har men jo til gengæld også muligt for at får det præcis, som man gerne vil have det.

Dyre kommune

Sådan er det ikke i andre kommuner, hvor der ofte ikke er så mange huse til salg, og hvor selv det billigste hus kan koste mange millioner.

-Vi ser altid de dyre kommuner som Gentofte, København og Frederiksberg i toppen, når vi kigger på forskellen mellem det dyreste og billigste hus til salg.

-Det hænger selvfølgelig sammen med, at det er her, vi ofte finder de absolut dyreste huse til salg, som reelt er palæer til to-cifrede millionbeløb. Samtidig er huspriserne generelt høje i de kommuner og antallet af huse til salg er begrænset. Det presser priserne på selv det billigste hus til salg op, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Den dyre hovedstad

På linket herunder kan du se det aktuelt dyreste og billigste hus til salg i netop din kommune på Boligsiden.dk

Ofte er det især kommunerne tæt på og i hovedstadsområdet, som er umuligt at komme i nærheden af, hvis ikke bankbogen er godt polstret eller indtægten ligger helt i top.

I 33 af landets 98 kommuner koster det billigste hus til salg netop nu én million kroner eller mere. Med undtagelse af Aarhus og Fanø kommuner ligger samtlige af de 33 kommuner i Region Hovedstaden eller Region Sjælland, skriver Boligsiden.dk.

-Er du som køber på jagt efter et nyt hus til under en million kroner, er der mulighed for dette i landets øvrige 65 kommuner. Men du skal i mange af tilfældene være indstillet på at skulle lave en gennemgribende renovering eller bygge nyt. Det giver til gengæld mulighed for at få sit kommende hus præcis, som du ønsker det, siger Birgit Daetz.

Læs mere om  penge, privatøkonomi, bolig og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Kilde: Boligsiden.dk

Først publiceret: 6. marts 2022
Artiklen er sidst opdateret 10. marts 2022 kl. 9:37

Se, hvad vi ellers skriver om:

og