På turne med “Badehotellet”

De spiller mor og datter i "Badehotellet". Nu drager Amalie Dollerup og Anne Louise Hassing på talk-tour og deler røverhistorier og anekdoter fra optagelserne.

De har spillet mor og datter i "Badehotellet" i årevis, og nu vil de fortælle om de mange sjove oplevelser på optagelserne. Foto: Mathias Rasmussen.

Badehotellets stjerner vil nu dele ud af deres hemmeligheder og oplevelser fra optagelser af TV2’s store succes-serie, “Badehotellet”.

Gennem ni sæsoner har Amalie Dollerup og Anne Louise Hassing spillet mor og datter i “Badehotellet”.

Og nu er skuespillerinderne bag bestyrerinden Amanda Berggren og grossererfruen Therese Madsen klar til at dele deres hemmeligheder fra settet.

Sammen drager Amalie Dollerup og Anne Louise Hassing nemlig ud på talktouren “Bag om Badehotellet – røverhistorier fra vandkanten” med vært Lukas Birch til at styre slagets gang.

En sjov aften

– Gennem sjove spørgsmål, en løssluppen stemning og en ramme, hvor alt kan ske, får publikum en munter spændende og oplevelsesrig aften i selskab med Anne Louise og Amalie.

– Det hele krydres med billeder, videoklip og sange, der betyder noget for Anne Louise og Amalie, og giver stemningen af et ægte amerikansk talkshow, lyder det videre i pressemeddelelsen.

“Bag om Badehotellet – røverhistorier fra vandkanten” har forpremiere i Gentofte Kino den 28. marts.

Efterfølgende tager trioen blandt andet forbi Skanderborg, Aalborg og Odense.

Inden da kan Amalie Dollerup og Anne Louise Hassing ses på TV 2 fra den 7. februar, hvor den niende sæson af “Badehotellet” har premiere.

Først publiceret: 28. januar 2022
Artiklen er sidst opdateret 18. februar 2022 kl. 13:45

Se, hvad vi ellers skriver om:

og