Se de fantastiske hilsner til Dronningens jubilæum

Kongehuset viser flotte og fantastiske hilsner, der blev sendt digitalt til dronning Margrethes 50 års jubilæum. Se 20 udvalgte her.

Familien Poggianti, Skødstrup sendte denne hilsen til Margrethe i anledning af 50 års jubilæet som Danmarks dronning.

Som bekendt blev alle festligheder aflyst på grund af corona, da Dronning Margrethe forleden fredag 14. januar kunne fejre 50 år som regent.

Der var ingen, der viftede med flag og råbte hurra på Amalienborg Slotsplads. Til gengæld var danskerne inviteret til at sende digitale hilsner til Margrethe en anledning af jubilæet.

Det gjorde rigtig mange, og nu viser Kongehuset 20 udvalgte hilsner i et galleri på Kongehusets hjemmeside.

“Vi ønsker Deres Majestæt tillykke med det flotte regeringsjubilæum og sender Dem hermed en tegning fra familien yngste. Med venlig hilsen Familien Poggianti, Skødstrup,” lyder en af hilsnerne, som illustrer denne artikel.

Også børnene fra børnehaveklassen på Skelagerskolen sendte regenten en hilsen med 23 skilderhuse tegnet af hvert af børnene:

“0d fra Skelgårdsskolen ønsker H.M. Dronning Margrethe 2 hjertelig tillykke med Deres 50 års jubilæum som regent,” lyder det fine hilsen.

Der er også hilsner fra et cykelhold, en grønlandsk studerende og et plejehjem. Og mange, mange flere.

Se galleriet med hilsnerne til dronningen HER.

Officielt billede i anledning af H.M Dronningens 50-års Regeringsjubilæum

Foto: Steen Brogaard, Kongehuset ©

Officielt billede i anledning af H.M Dronningens 50-års Regeringsjubilæum

Den kongelige familie var fredag aften 14. januar samlet til en privat middag for at markere, at det denne aften var 50 år siden, at H.M. Dronningen fulgte efter sin far på den danske trone.

Forud for middagen, som Kronprinsparret var værter for og som foregik i Taffelsalen i Christian VII’s Palæ på Amalienborg, blev der taget et officielt billede af den kongelige familie i palæets grønne salon.

Først publiceret: 19. januar 2022
Artiklen er sidst opdateret 18. februar 2022 kl. 13:49

Se, hvad vi ellers skriver om:

og