Manu Sareen alene igen: Brud over børn

54-årige Manu Sareen havde nok i sine fire børn med to eks-koner, mens hans 22 år yngre kærester, Simona, også gerne ville have børn selv. Derfor måtte deres veje skilles, fortæller Manu Sareen.

Manu Sareen og Simona Popovic for nyligt ved premieren på Ole Bornedals film "Skyggen i mit øje". Foto: Martin Sylvest, Ritzau Scanpix

Det tog kun tre måneder, så var eks-politikeren Manu Sareen single igen.

For tre måneder siden stod en meget forelsket 54-årig Manu Sareen, eks-politiker og børnebogsforfatter, frem ved en premiere med sin nye kærlighed, den 32-årige Simona Popovic, som før har været kæreste med sangeren og den tidligere X Factor-dommer, Remee. Men nu er forholdet mellem Manu og Simona allerede slut, skriver SE og HØR i det nye nummer.

Årsagen til det hurtige brud mellem Manu Sareen og den 22 år yngre, Simona Popovic, var deres forskellige syn på fremtiden.

Vi elsker stadig hinanden

-Vi elsker stadig hinanden, men vi ønsker noget forskelligt i fremtiden. Simona vil naturligvis gerne have børn, og det kan jeg sagtens forstå, men jeg har fået dem (børn, red.) jeg skulle have, fortæller Manu Sareen til SE og HØR.

-Det er virkelig to behov, der ikke kan mødes, selv om vi har vendt enhver sten for at finde en løsning. Derfor er det også mest fair, at vi slipper hinanden fri allerede nu, uagtet hvor trist det er for os begge. Men det er ikke rimeligt at trække det ud, siger Manu Sareen til SE og HØR.

Fra 1996 til 2013 var Manu Sareen gift med sundhedsplejerske Anya Degn Sareen, med hvem han har tre børn, Cilja Sareen, Felix Sareen og Alvin Sareen. I 2016 blev han gift med psykolog Solveig Wandall, med hvem han har datteren Nova. Manu Sareen blev skilt i foråret 2020 fra Solveig Wandall.

Først publiceret: 8. januar 2022
Artiklen er sidst opdateret 23. februar 2022 kl. 13:22

Se, hvad vi ellers skriver om: