Jussi Adler-Olsen smittet med corona

Den krimi-aktuelle forfatter, Jussi Adler-Olsen, fortæller på Facebook, at han er blev smittet med corona trods vaccination.

Krimiforfatteren Jussi Adler-Olsen fotograferet på Bogmessen i weekenden, før han blev syg. Foto: Kim MatthÄi Leland, Gonzales Photo, Ritzau Scanpix

Den bog-aktuelle Jussi Adler-Olsen, som mange oplevede i weekendens Bogmesse i Bella Centret, er blevet smittet med corona, og har indtil videre udskudt sin bogturne med sin nye Afdeling Q-krimi, Natrium Chlorid, hvor han skulle have været rundt i landet og signere bogen.

Det fortæller den populære krimiforfatter her i eftermiddag på Facebook med ordene:

“Kære alle
Trods flere negative pcr-tests inden for den seneste uge og det faktum, at jeg er vaccineret i foråret, har jeg desværre fået besked om, at jeg er testet positiv for corona.
Det er jeg selvfølgelig virkelig ked af, så jeg vil bruge anledningen til at minde alle om at lade sig teste hyppigt. Og om at lade sig vaccinere. Hvis vi alle viser samfundssind, håber jeg, at vi hurtigere kan komme igennem dette.
Jeg håber at nå ud på min planlagte signeringstour, når jeg er raskmeldt.
Mange hilsener
Jussi

 

 

Først publiceret: 10. november 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 11:20

Se, hvad vi ellers skriver om:

og