Video-opskrift: Dejlig hønsekødssuppe til de kolde efterårsaftener

Brug resterne fra din kylling på at lave en nem og hjemmelavet hønsekødssuppe. Den klassiske klare hønsekødssuppe smager vidunderligt, når den er lavet fra bunden.

Nu nærmer vi os den dejlige suppe-sæson.

Vi bliver hele tiden opfordret til at stoppe madspild. En af måderne vi kan gøre det, er at bruge resterne fra din kylling på at lave en nem og hjemmelavet hønsekødssuppe, fortælle den kendte TV-kok, Nicolai Tram. 

Den klassiske klare hønsekødssuppe smager vidunderligt når den er lavet fra bunden og egner sig især godt til de kolde vinteraftener.

I denne opskrift skal du bruge dine gamle kyllingeskrog, så lad endelig være med at smide dine gamle skrog ud når du er færdige med dine tarteletter!

Frys dem i stedet ned, og brug dem så når næserne begynder at løbe og forkølelsen er på vej. Udover skrog skal du også bruge grøntsager. Det kan være alt fra gulerødder og porrer til forskellige slags løg – bare brug det du har i køleskabet.

Det gør ikke spor at løgene er lidt stødte, for de er stadig fuld af god smag. Du kan bruge rødløg, zittauerløg, salatløg, skalotteløg og hvidløg. Lad bare skralden være på, og smid dem direkte ned i det kogende vand. Nyd suppen med et stykke brød, eller med kød- og melboller som i den gode gamle Mou variant.

Følg linket HER, hvis du vil se video-opskriften på den dejlige hønsekødssuppe.

Din livret

SeniorNews og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

 

Først publiceret: 30. september 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:43

Se, hvad vi ellers skriver om:

og