Kæmpe nyhed om ABBA kommer i dag

Den legendariske svenske popgruppe oplyser, at der i dag klokken 18.45 kommer en historisk annoncering. Få link til begivenheden her.

Bjørn, Agnetha, Anni-Frid og Benny - ABBA - skiltes i 1983. Nu er der nyt fra det legendariske band. Foto: Daniel Angeli/Ritzau Scanpix

Det er snart 40 år siden, at Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid gik fra hinanden og opløste den legendariske popgruppe ABBA og lagde en perlerække af hits bag sig.

Men nu er der noget nyt i gære, der kan gå hen og skrive sig ind i historien.

På Twitter-profilen ”ABBA” er det netop blevet varslet, at der i dag torsdag klokken 18.45 vil ske en speciel livestream på YouTube.

“The journey is about to begin,” fremgår det.

En læk forud for begivenheden antyder, at 10 nye sange er på vej på et nyt komplet ”Voyage”-album – og at to af de nye sange vil blive udgivet ved premiere på livestream i aften.

I april 2018 offentliggjorde gruppen, at de havde været i studiet sammen for første gang i 35 år for at indspille to nye sange, der dog aldrig er blevet udsendt.

Er det premiere på koncert-række?

Det danske musikmedie Gaffa oplyser, at flere udenlandske medier og fans i stedet gætter på, at der er tale om premiere på en hologram-koncertrække, som bandet oprindeligt annoncerede i 2016.

”Ifølge BBC er planen, at hologrammerne skal stråle på scenen i et specialbygget teater i det østlige London, hvor fans også vil kunne se en dokumentarfilm om bandets comeback,” skriver Gaffa.

Allerede i sidste uge lagde bandet et link til hjemmesiden www.abbavoyage.com, hvor det var muligt at skrive sig op til “at være den første til at høre mere om ABBA Voyage”.

Et hav af hits

ABBA blev opløst i 1983. Siden har Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson og Anni-Frid Lyngstad hver haft deres respektive karrierer. De har ikke siden optrådt sammen, bortset fra ved en privatfest i 2018.

Bandet havde op gennem 70’erne og begyndelsen af 80’erne et hav af hits som blandt andet Waterloo, Danncing Queen og Happy New Year.

Den historiske livestream med ABBA kan du se kl. 18.45 på dette link.

Først publiceret: 2. september 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:23

Se, hvad vi ellers skriver om:

og