Sådan kan du også bruge YouTube

YouTube er fyldt med mange timers underholdning og gode historier. Her finder du også "fiske-YouTuberen", Andreas Lyngø, der har over 13.000 seere til sine fiske-videoer.

Tag med ud og fisk… på YouTube!

YouTube er meget mere end smarte videoer med madopskrifter og flotte make-up tips.

Danske Andreas Lyngø er en ung mand, der elsker at fiske, og som har lavet sin egen tv-kanal på YouTube, hvor han indtil nu har lagt 63 videoer op fra sine fisketure over hele verden.

linket HER på DR.dk fortæller 29 årige Andreas Lyngø om hvordan han oplevede, at det var lidt af en taberting at være glad for at fiske som barn og ung. Men efter han kom ud for en alvorlig ulykke i 20’erne, fik han lyst til at tage sin gamle hobby op igen.

“Man bliver 12 år igen. Tonelejet går helt op. Det er sådan noget, man skal ud og prøve selv. Det er en ud-af-kroppen-oplevelse”.
Det er ikke beskedne ord, der bliver brugt, når den 29-årige lystfisker selv forklarer, hvordan han har det, når han står med fiskestangen i hånden og hiver laks, gedder og ørred til sig.

Fiske-Youtuber

Andreas Lyngø kalder sig selv en fiske-YouTuber.  I dag er der 13.100 mennesker følger ham på Youtube, hvor han underholder med sine fisketure og sin enorme viden om fiskeri. Og ikke nok med at stænger, kroge og fiskevand kan gøre ham lykkelig, så var hobbyen også med til at få ham ud af en livskrise, der ramte i teenageårene.

Andreas Lyngø var nemlig involveret en trafikulykke og endte i koma. Bagefter havde han i månedsvis brug for hjælp til at vaske sig og få mad i munden. Men lige så snart han kom på benene igen, vidste han godt, hvad han ville; Også selvom fiskeriet var “lidt en taberting” i gymnasiet.

“På et tidspunkt begynder jeg selv at kunne komme ud igen med krykker, hvor jeg går ned til den lokale bæk og begynder at fiske der igen”, fortæller han og fortsætter:
“Det der med at komme ud helt selv betød, at jeg følte mig som min egen igen”.

Derfor synes den unge mand, at han skylder fiskeriet noget. Og det giver han tilbage ved at inspirere andre til at komme ud i naturen.

Sådan følger du Andreas på YouTube

YouTube er et sted, hvor der er videoer, mange, mange videoer! Og videoer om ALT mellem himmel og jord.

Ligesom på de andre sociale medier, såsom Facebook og Instagram, kan du “følge” andre brugeres sider, som f.eks. Andreas Lyngøs “fiske-kanal”. Du får automatisk besked, når han lægger nye videoer op ved at trykke på “Subscribe”.

Du kan også søge på bil-anmeldelser, havetips, gør-det-selv, ja, alt mellem himmel og jord. Hvis du “subscriber” det du kan lide, så får du automatisk besked, når der kommer nye videoer fra den samme afsender.

Her er et link til Andreas Lyngøs “TV-kanal” på Youtube

Hvis du klikker på billedet herunder, kommer du direkte ind på Andreas Lyngø seneste video:

 

Først publiceret: 9. august 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:01

Se, hvad vi ellers skriver om: