Dansk skuespiller: Jeg bruger Botox

Ligesom grevinde Alexandra, står skuespilleren Szhirley ved, at hun får ekstra hjælp til sin skønhed.

“Jeg har født to børn, jeg putter det i hovedet, jeg har lyst til, og jeg fylder 45 år lige om lidt”.

Skuespilleren Szhirley, der også synger og designer smykker, har aldrig været bleg for at stå ved sig selv, og nu melder hun ærligt ud i et interview til Alt For Damerne, at hun hun bruger både botox, fillers og skønhedskirurgi.

Bekymringsrynker

Filler får hun sprøjtet i læberne, så de bliver mere fyldige, og botox-indsprøjtninger fjerner hendes “bekymringsrynker” og “kragetæer” i ansiget et par gange om året og så har hun fået tatoveret lid ekstra hårstrå på øjenbrynene, ligeso hun også tænker på at få lavet et kæbeløft.

Szhirley kan ikke set at det strider mod at kunne elske sig selv, og sammenligner det med, at hvis man ikke kan lide sine gardiner, så skifter man dem jo bare ud med nogen man kan lide.

Står ved forfængeligheden

Sangerinden har altid stået ved at hun er forfængelig, og de over 100.000 følgere Szhirley har på de sociale medier, kender til hendes holdning til at hjælpe det ydre lidt på vej.

“Jeg er jo nok selv en meget god eksponent for det, skønhed betyder for mig. Det handler meget lidt om symmetri og Instagram-idealer. Skønhed skinner indefra – det kommer fra et godt hjerte. Du kan sagtens være skævt skruet sammen, men have en personlighed, der gør, at du ser vidunderlig ud”, siger hun til ugebladet Alt For Damerne.

Szhirley mener netop, at hendes skønhedsbehandlinger er med til at styrke hendes selvtillid uden at de underminerer hendes selvværd, fordi hun accepterer sin krop og sit ansigt som det er.

Kilde: Alt For Damerne

Først publiceret: 8. august 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:00