Silas Holst: Køb min tyrkiske drøm

Efter to års pause sætter danseren Silas Holst igen sin tyrkiske ferie-bolig til salg. Men ligesom mange andre oplever han også, at det tyrkiske boligmarked er gået i stå i Danmark.

Musical- og danse-stjernen Silas Holst har for anden gang sat sin store 2-etagers lejlighed i Alanya på den tyrkiske sydkyst til salg.

Silas Holst opridser herlighederne i den tyrkiske lejlighed på sin Instagram-profil.

Det gør han på sin Instragram profil, hvor han også viser en video fra den store lejlighed.

“Så er min Tyrkiet lejlighed sat til salg … et fantastisk sted, jeg desværre bare ikke når at få brugt nok… lejligheden er 100% handicap venlig bygget, men elevator i lejligheden, bredde døre, ingen dørtrin mm. Verdens bedste udsigt og fuldt møbleret, verdens bedste sted”, fortæller Silas i opslaget.

Silas Holst købte den 2-etagers penthouselejlighed i 2015 sammen med sin tidligere mand, skuespilleren Johannes Nymark. Senere er parret, der har to børn sammen med deres fælles veninde, Louise Mahnkopf, dog gået hvert til sit, og i dag bor Silas Holst sammen med sin nye kæreste, Nicolai Schwartz, og har købt et sommerhus i Danmark.

Silas Holst satte første gang sin tyrkiske ferie-lejlighed til salg i 2019, men fik det ikke solgt dengang.

Boligmarkedet dykkede

Berlingske Tidende havde for nyligt et stort interview med sangeren Kandis-Johnny, der efterhånden var den eneste dansker tilbage i det tidligere “dansker-paradis” i Alanya i Tyrkiet. Et sted som i 00’erne var fyldt med kendte som grevinde Alexandra, kendisfrisøren Dennis Knudsen, komikeren Uffe Holm, sangeren og komponisten Remee og mange andre.

I dag har næsten alle kendte solgt deres luksuriøse huse og lejligheder på nær Johnny Hansen fra Kandis, og iflg. Berlingske Tidende er den guldrandede investering i de tyrkiste “sommerhuse” ikke kunnet betale sig så godt, som mange regnede med i begyndelsen.

I dag er de store sommerresidenser solgt til danske restaurantejere, entreprenører og almindelige danske børnefamilier, der fylder fællespoolen op.

Til Berlingske Tidende fortæller Kandis-Johnny, at han for 15 år siden købte sit sommerhus for 300.000 euro, hvilket er omkring 2 millioner kroner.

I dag 15 år senere efter en verdensomspændende bolig- og økonomisk krise bliver husene solgt for omtrent det samme, for i årene siden har det tyrkiske marked dykket slemt, og mange, som troede, at de skulle tjene en formue på deres tyrkiske ferie-sted, har oplevet kun lige at få prisen hjem eller sågar har mistet mange penge på handlen.

https://www.instagram.com/p/CR1TXmCorAm/

Først publiceret: 6. august 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 9:59