Nu virker smittestop appen på ældre iPhone modeller

Har du en iPhone 5s, iPhone 6 eller iPhone 6+, kan du nu hente appen Smitte|stop. Se hvordan du gør.

Smitte|stop-appen er nu opdateret til version 2.2.

Med den nye version er det blevet muligt at bruge appen på flere ældre modeller af iPhones. Det gælder iPhone 5s, iPhone 6 og iPhone 6+.

Det har ikke tidligere været muligt at bruge appen på de ældre iPhones modeller, fordi appen er bygget med en helt ny teknologi, som indtil nu som minimum har krævet, at telefonens styresystem skulle være opdateret til iOS 13.5.

Teknologien er nu blevet videreudviklet, så den understøttes på version 12.5 af styresystemet, som de ældre iPhones-modeller kan opdateres til.

Hvis du har en iPhone 5s, iPhone 6 og iPhone 6+ og ønsker at downloade appen, skal du sikre dig, at dit styresystem er opdateret til iOS 12.5, hvorefter du kan hente appen fra App Store.

Hent appen her

Hent appen til iPhone

Hent appen til android

  1. Download appen smitte|stop i App Store eller Google Play Butik. For at hente appen skal du have opdateret din telefons styresystem til den seneste version.
  2. Første gang du åbner appen, skal du give samtykke til, at oplysninger om andre app-brugere, som du har været tæt på, gemmes på din telefon.
  3. Du skal også give tilladelse til, at appen må anvende Google og Apples teknologi “Logning af eksponering for COVID-19”.
  4. Telefonen vil nu registrere, hvilke andre app-brugere som du er i nærheden af uden, at du selv kan se, hvem det er. Appen virker i baggrunden, så du behøver ikke have skærmen tændt.

Se video: Sådan fungerer appen Smittestop

Først publiceret: 22. februar 2021
Artiklen er sidst opdateret 7. maj 2021 kl. 9:32

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og