Verdens bedste opskrift på Chili Con Carne

Chili con carne er en fantastisk simreret til at få varmen med, når det rusker uden for, eller når det bare skal være nemt. Her får du supertrick, der får ekstra meget smag ud af dit hakkede oksekød.

Lær at lave verdens bedste chili con carne.

Chili con carne er en fantastisk simreret til at få varmen med, når det rusker uden for, til at lave til mange, når natmaden skal være nem til festen eller til drengene, når de kommer forbi for at se bold.

Og det skal død at pine ikke tage flere timer at få den klassiske mexicanske ret på bordet. Kokken Nicolai Tram fra Food TV kan en hurtig version, hvor dybden i smagen ikke går tabt. Han tryller nemlig med mørk chokolade, Jacobsen porter og et supertrick, der får ekstra meget smag ud af dit hakkede oksekød.

Klik på billedet, se opskriften – og se hvordan du gør.

 

Først publiceret: 13. januar 2020
Artiklen er sidst opdateret 3. maj 2021 kl. 16:15

Se, hvad vi ellers skriver om:

og