Dansk retroret med klassisk tilbehør

Pariserbøffen er en fantastisk retro-ret og egner sig til ethvert frokostbord. Her får du den klassiske version med stegt kød og rå æggeblomme.

Gourmet pariserbøf med tilbehør – få den nemme og lækre opskrift lige her! Pariserbøffen er en fantastisk retro-ret og egner sig til ethvert frokostbord. Her får du den klassiske version med stegt kød og rå æggeblomme – ikke noget spejlæg her.

Mangler du den perfekte ret til frokosten? Så er du kommet til det rette sted.

Nicolai Tram viser dig, hvordan du laver den perfekte pariserbøf med det bedste tilbehør. Løg, kapers, pickles, frisk peberrod og syltet rødbede er et must når det kommer til pariserbøffen. Skær det hele i fine tern, riv den friske peberrod og læg det i små fine skåle. Så kan dine gæster selv bestemme, hvordan deres bøf skal se ud.

Velbekomme med verdens bedste gammeldags pariserbøf.

Først publiceret: 24. august 2018
Artiklen er sidst opdateret 3. maj 2021 kl. 16:24

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og