Drop champagnen: Østers og porter

Østers er en fantastisk delikatesse og en skøn spise, når noget skal fejres. Prøv kombination af østers og mørk øl, som med garanti vil falde i god smag.

Østers skal ikke tilberedes, men bør i stedet spises rå med en velsmagende marinade.

Selvom at østers ofte serveres med et glas champagne, er det dig ikke ensbetydende med, at den saltede musling ikke kan nydes med en god øl.

Ølentusiasten Bjarke foreslår, at du serverer dine østers med en mørk og kraftig porter, ligesom man gjorde det før i tiden, dengang østers var en helt normal hverdagsspise.

Østers skal ikke tilberedes, men bør i stedet spises rå med en velsmagende marinade lavet af skalotteløg og eddike.

Ønsker du alligevel at eksperimentere med en tilberedt version, så kan du prøve at gratinere dem i ovnen.

Uanset hvilken version du vælger, skal du nok lære at elske østers.

Se her hvordan du gør – det er ikke så svært

Først publiceret: 17. december 2024
Artiklen er sidst opdateret 17. december 2024 kl. 10:50