Tv2-vært er blevet gift: Søster fandt den nye ægtemand

Den kendte tv-vært er blevet gift, viser hun med et billede på sin Instagram-profil. Og hun karakteriserer sin nye mand som en "soul brother".

Michèle Bellaiche har været vært på en række Tv2-programmer. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Kærligheden blomstrer for Michèle Bellaiche.

Mandag overraskede hun nemlig sine Instagram-følgere, da hun lagde et billede op som nygift.

Det var til trods for, at offentligheden ikke umiddelbart før havde hørt om ægtemanden, Andreas, der i opslaget blandt andet ses med armen rundt om den 52-årige TV 2-vært.

Du kan se billederne fra værtens profil her.

I det nyeste afsnit af podcasten “Soul Sisters” fortæller Michèle Bellaiche dog, at det var hendes søster, der agerede Kirsten Giftekniv for ægteparret.

“Jeg møder ham, fordi min søster har arbejdet sammen med ham og siger til mig, at hun tror, at den her mand kunne være noget for mig,” siger Michèle Bellaiche i podcasten, som hun har sammen med mediepersonligheden Carolyne Kaddu.

“Fordi det er min søster, tager jeg det meget alvorligt, fordi hun er en god menneskekender og kender mig. Derfor lyttede jeg også.”

Ingen kirke

Andreas viste sig såmænd også at være, hvad Michèle Bellaiche i podcasten kalder for hendes “soul brother”.

Og det er der en meget god grund til.

“Det kan være, der sidder nogle og tænker: “Hvem er den her mand?”

“I skal bare forstille jer, at det er Carolyne som mand. I minder så meget om hinanden,” fortæller TV 2-værten grinende i podcasten og fortsætter:

“Så tak for det Carolyne. Ubevidst har du sørget for, at jeg har turdet åbne mig, fordi jeg føler, at jeg har mødt dig i ham.”

I podcastafsnittet, der er optaget en måned før vielsen, fortæller Michèle Bellaiche desuden, at parret ikke er blevet gift i en kirke.

Der bliver dog ikke løftet sløret for, hvorhenne vielsen så er foregået.

Til gengæld er det podcastpartneren Carolyne Kaddu – der er præst – der har viet det nyudklækkede ægtepar, lyder det i Michèle Bellaiches Instagram-opslag.

Først publiceret: 28. august 2024
Artiklen er sidst opdateret 28. august 2024 kl. 8:16

Se, hvad vi ellers skriver om:

og